Profil

blev grundlagt i 1949 af Egon Boksa og er således et af Danmarks ældste kølefirmaer. Egon Boksa drev firmaet i Kalundborg indtil 1996 hvor Christian Ildor tog over. Det er dog stadig de gamle dyder som høj faglighed, kundepleje og service der er i højsædet.

Kalundborg Køleservice A/S har de sidste 10 år beskæftiget sig med dimensionering og installation af køle- og ventilationsanlæg. Vi tager hånd om kundens behov og ønsker, så vi sammen finder den bedste løsning.

Kalundborg Køleservice A/S råder over moderne udstyr og know how, således at vi kan servicere ethvert køleanlæg på en miljørigtig, energimæssig og økonomisk korrekt måde. Vi tilvirker anlæg på vores eget værksted, og når anlæggene skal installeres eller serviceres, råder vi over fuldt udrustede, topmoderne servicevogne.

Kalundborg Køleservice A/S er autoriseret til at arbejde med alle typer kølemiddel og med ubegrænset fyldning. Firmaet har egen kvalitetssikkring og er medlem af alle relevante brancherelaterede ordninger (se under links).

Kalundborg Køleservice A/S beskæftiger pt. 5 mand og er uddannelsessted for kølemontører. Hvis du er interesseret i et job hos os, er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning som vi lover at behandle diskret og seriøst.

Elledevej 25 - 4400 Kalundborg - Tlf. 59 50 10 66 - Fax 59 52 24 42 - kalundborg@kulde.dk